BREZPLAČNA POŠTNINA za naročila nad 30€!

Prikazanih 1-6 od 8 rezultatov

 1. slika
  Prvi koraki na violi

  Učbenik Prvi koraki na violi omogoča prijazen in zanimiv pristop k osnovam violske igre. Zgradba gradiva je prilagojena sodobni violski pedagogiki, vključuje kratke glasbene primere, slovenske in tuje ljudske pesmi ter skladbe skladateljev. Učbeniki so ilustrirani z deli Jelke Reichman. Razlage, skice, lestvice in vaje dodatno podpirajo razumevanje gradiva.

  22,00 €
  Dodaj v košarico
 2. slika
  Etude 5 za violo - za 5. razred

  Učbenik Etude 5 za violo ponujajo metodološko zasnovan izbor gradiva, ki sistematično podpira razvoj instrumentalnih veščin in s svojo umetniško vrednostjo spodbujajo umetniško rast učenca. Kvaliteten notni zapis olajša opismenjevanje in prima vista igro. Avtorji etud so priznani violinisti in violisti, ki so zapustili dragocene pedagoške vsebine. Učbenik omogoča učiteljem izbiro etud glede na potrebe učenca, kar prispeva k učinkovitemu učenju.

  17,00 €
  Dodaj v košarico
 3. slika
  Etude 6 za violo - za 6. razred

  Učbenik Etude 6 za violo ponujajo metodološko zasnovan izbor gradiva, ki sistematično podpira razvoj instrumentalnih veščin in s svojo umetniško vrednostjo spodbujajo umetniško rast učenca. Kvaliteten notni zapis olajša opismenjevanje in prima vista igro. Avtorji etud so priznani violinisti in violisti, ki so zapustili dragocene pedagoške vsebine. Učbenik omogoča učiteljem izbiro etud glede na potrebe učenca, kar prispeva k učinkovitemu učenju.

  17,00 €
  Dodaj v košarico
 4. slika
  Prvi koraki na violi - Klavirska in violska spremljava

  Učbenik "Prvi koraki" olajša spoznavanje violine otrokom s kratkimi glasbenimi primeri, didaktičnimi pesmimi, ilustracijami in poezijo. Priložen zvezek z glasbeno spremljavo Olge Ulokina pa poskrbi za še bolj bogato izkušnjo učenja in skupinskega muziciranja.

  29,00 €
  Dodaj v košarico
 5. slika
  Etude 1 za violo – za 1. razred

  Učbenik Etude 1 za violo ponuja metodološko zasnovan izbor gradiva, ki sistematično podpira razvoj instrumentalnih veščin in s svojo umetniško vrednostjo spodbujajo umetniško rast učenca. Kvaliteten notni zapis olajša opismenjevanje in prima vista igro. Avtorji etud so priznani violinisti in violisti, ki so zapustili dragocene pedagoške vsebine. Učbenik omogoča učiteljem izbiro etud glede na potrebe učenca, kar prispeva k učinkovitemu učenju.

  17,00 €
  Dodaj v košarico
 6. slika
  Etude 2 za violo – za 2. razred

  Učbenik Etude 2 za violo ponuja metodološko zasnovan izbor gradiva, ki sistematično podpira razvoj instrumentalnih veščin in s svojo umetniško vrednostjo spodbujajo umetniško rast učenca. Kvaliteten notni zapis olajša opismenjevanje in prima vista igro. Avtorji etud so priznani violinisti in violisti, ki so zapustili dragocene pedagoške vsebine. Učbenik omogoča učiteljem izbiro etud glede na potrebe učenca, kar prispeva k učinkovitemu učenju.

  17,00 €
  Dodaj v košarico
Stran