Olga Ulokina

Prikazanih 1-6 od 11 rezultatov

 1. slika
  POPUST
  Prvi koraki - klavirska spremljava

  Učbenik Prvi koraki s svojim dodatkom Klavirske spremljave dodatno poglobi karakter vsake skladbice in poveča njihovo izrazno moč. S tem otroka še bolj motivira k poslušanju. Spremljave so zapisane efektno, z malo spretnosti jih lahko zaigra tudi učitelj, ki sicer ni pianist.

  13,50 € 15,00 €
  Dodaj v košarico
 2. slika
  POPUST
  50 glasbenih iger in plesov

  Zbirka 50 glasbenih iger in plesov vključuje čudovite glasbene primere, ki spodbujajo otroke k aktivnemu poslušanju in plesnemu gibanju. Vsebuje tako klasične glasbene odlomke kot tudi avtoričine glasbene primere, ki spodbujajo otroke k plesu in gibanju. Avtorica predstavlja 33 primerov gibov in plesnih korakov, hkrati pa spodbuja improvizacijo in sodelovanje otrok v ritmičnem orkestru. Delo temelji na prepoznavanju vpliva glasbe na razvoj otroka skozi slušno pozornost, ritem, glasbeno frazo in dinamiko. Učitelj sam izvaja primere na klavirju in vodi otroke pri plesnih gibanjih.

  20,30 € 29,00 €
  Dodaj v košarico
 3. slika
  POPUST
  500 melodičnih narekov

  Zbirka 500 melodičnih narekov vsebuje premišljeno izbrane melodije, razdeljene po tematskih sklopih, ki sledijo učnim načrtom. Namenjene so razvoju posluha, analitičnega razmišljanja in spomina ter temeljijo na jasnih metodičnih načelih. Vključujejo tudi avtorske melodije avtorice Olge Ulokina. Delo je namenjeno učiteljem, profesorjem in učencem glasbene vzgoje za samostojno vadbo in razvoj glasbenih veščin.

  20,30 € 29,00 €
  Dodaj v košarico
 4. slika
  Nauk o glasbi 6 – učbenik za 6. razred

  Učbenik Nauk o glasbi 6 je napreden pripomoček za 6. razred nauka o glasbi v glasbenih šolah. Vsebuje izbrane primere glasbene literature, definicije, shematične prikaze, vaje in naloge. Učbenik sistematično razvija glasbeni intelekt in ustvarjalnost ter motivira učence k pristnemu doživljanju glasbe. Podpira učitelje pri načrtovanju učnih ur ter spodbuja aktivno reševanje nalog in vaj.

  25,00 €
  Dodaj v košarico
 5. slika
  Nauk o glasbi 5 – učbenik za 5. razred

  Učbenik Nauk o glasbi 5 je napreden pripomoček za 5. razred glasbene šole, ki vključuje primere glasbene literature, pesmi, definicije in vaje. S celovitim pristopom in visokimi standardi kakovosti spodbuja razvoj glasbenega intelekta ter omogoča pristno doživljanje glasbe. Podpira učitelje pri načrtovanju učnih ur ter spodbuja učence k aktivnemu reševanju nalog in vaj.

  25,00 €
  Dodaj v košarico
 6. slika
  Nauk o glasbi 4 – učbenik za 4. razred

  Učbenik Nauk o glasbi 4 je celovit pripomoček za 4. razred glasbene šole, ki vključuje primere glasbene literature, pesmi, definicije in vaje. Z visokimi standardi kakovosti ter nazornimi razlagami in ilustracijami spodbuja razvoj glasbenega intelekta in ustvarjalnosti. Podpira učitelje pri načrtovanju učnih ur ter usmerja učence k aktivnemu reševanju nalog in vaj.

  25,00 €
  Dodaj v košarico
Stran