Vildana Repše

Prikazanih 1-6 od 27 rezultatov

 1. slika
  Ples v glasbi

  Priročnik Ples v glasbi je namenjen vsem učencem glasbenih šol. Predstavlja najpogosteje izvajane plesne stavke v instrumentalni glasbi. Ponuja zanimive razlage o glasbenih in plesnih posameznih plesov - uporabo v instrumentalni glasbi, izvor plesov, karakterističen ritmični vzorec in taktovski način, poudarke, plesne korake in gibe, slog in manire v določenem obdobju in kraju, kjer so se ti plesi plesali, ter karakter plesa.

  6,50 €
  Dodaj v košarico
 2. slika
  Pobarvanka

  Pobarvanka vabi k poimenovanju in vizualnem prepoznavanju glasbenih instrumentov, zanimanje za zvočno podobo le teh ter razvrščanje glasbil po skupinah glede na način proizvajanja zvoka. Vsebuje podobe 26 glasbil. 

  4,00 €
  Dodaj v košarico
 3. slika
  POPUST
  Spominčki – spoznajmo inštrumente

  Spominčki so izšli v zbirki didaktičnih igrač IGRAJMO SE Z GLASBO. Te omogočajo učenje skozi igro, ki je najbolj učinkovit način izobraževanja. Spominčki ponazarjajo 28 glasbil ter otrokom pomagajo pri njihovem spoznanju in poimenovanju. Družabna igrica z iskanjem parov glasbil zbuja zanimanje za njihovo zvočno podobo.

  14,40 € 16,00 €
  Dodaj v košarico
 4. slika
  POPUST
  Domino

  Domino je poučna in zabavna družabna igra, ki pomaga prepoznavati in utrjevati glasbene simbole in pojme. Igra podpira učenje glasbe v glasbenih šolah. Vključuje tri stopnjevanje zahtevnosti, rešitve so v legendah. Sistematična oblika in kakovosten tisk podpirata jasno predstavo o vsebini. Domino je zabavna igra, ki preoblikuje učenje glasbenih konceptov v pravo zabavo.

  17,10 € 19,00 €
  Dodaj v košarico
 5. slika
  POPUST
  Etude 4 za violo – za 4. razred

  Učbenik Etude 4 za violo ponujajo metodološko zasnovan izbor gradiva, ki sistematično podpira razvoj instrumentalnih veščin in s svojo umetniško vrednostjo spodbujajo umetniško rast učenca. Kvaliteten notni zapis olajša opismenjevanje in prima vista igro. Avtorji etud so priznani violinisti in violisti, ki so zapustili dragocene pedagoške vsebine. Učbenik omogoča učiteljem izbiro etud glede na potrebe učenca, kar prispeva k učinkovitemu učenju.

  15,30 € 17,00 €
  Dodaj v košarico
 6. slika
  POPUST
  Etude 3 za violo – za 3. razred

  Učbenik Etude 3 za violo v štirih zvezkih ponuja metodološko zasnovan izbor gradiva, ki sistematično podpira razvoj instrumentalnih veščin in s svojo umetniško vrednostjo spodbujajo umetniško rast učenca. Kvaliteten notni zapis olajša opismenjevanje in prima vista igro. Avtorji etud so priznani violinisti in violisti, ki so zapustili dragocene pedagoške vsebine. Učbenik omogoča učiteljem izbiro etud glede na potrebe učenca, kar prispeva k učinkovitemu učenju.

  15,30 € 17,00 €
  Dodaj v košarico