BREZPLAČNA POŠTNINA za naročila nad 10€!

Prikazanih 1-6 od 40 rezultatov

 1. slika
  Glasbena začetnica 1 – glasbena pripravnica

  Učbenik Glasbena začetnica 1 je bogato ilustriran s pesmimi, poezijo, vajami in posnetkom Živalskega karnevala. Ob njem se otroci postopno učijo glasbenega jezika, spoznavajo glasbila in razvijajo ustvarjalnost.

  27,00 €
  Dodaj v košarico
 2. slika
  Glasbena začetnica 2 – glasbena pripravnica

  Glasbena začetnica 2 je inovativen učbenik z delovnim zvezkom, zgoščenko in učnimi karticami. Tematske enote vključujejo pesmi, poezijo, vaje in naloge ter bogate ilustracije, spodbujajo otrokovo glasbeno razumevanje, ustvarjalnost in aktivno učenje.

  27,00 €
  Dodaj v košarico
 3. slika
  Nauk o glasbi 1 – učbenik za 1. razred

  Učbenik Nauk o glasbi 1 je celovit pripomoček za 1. razred glasbene šole, ki vsebuje razlage, pesmi, vaje in zgoščenko za spoznavanje glasbenih pojmov ter razvoj ustvarjalnosti. S sistematično strukturo in bogatim gradivom podpira učitelje in motivira učence v doživljanju glasbe.

  25,00 €
  Dodaj v košarico
 4. slika
  Nauk o glasbi 2 – učbenik za 2. razred

  Učbenik Nauk o glasbi 2 je kakovosten pripomoček za 2. razred glasbene šole, ki združuje izbrane primere glasbene literature, ljudske pesmi, definicije in vaje. S sistematičnim pristopom in bogatim gradivom omogoča razumevanje glasbenih konceptov ter spodbuja ustvarjalnost in praktično uporabo znanja.

  25,00 €
  Dodaj v košarico
 5. slika
  Nauk o glasbi 3 – učbenik za 3. razred

  Učbenik Nauk o glasbi 3 je kvaliteten pripomoček za 3. razred glasbene šole, ki združuje primere glasbene literature, pesmi, definicije in vaje. S pregledno strukturo in nazornimi ilustracijami podpira razumevanje glasbenih konceptov ter pripravlja temelje za instrumentalni pouk in raziskovanje glasbene zgodovine.

  25,00 €
  Dodaj v košarico
 6. slika
  Nauk o glasbi 4 – učbenik za 4. razred

  Učbenik Nauk o glasbi 4 je celovit pripomoček za 4. razred glasbene šole, ki vključuje primere glasbene literature, pesmi, definicije in vaje. Z visokimi standardi kakovosti ter nazornimi razlagami in ilustracijami spodbuja razvoj glasbenega intelekta in ustvarjalnosti. Podpira učitelje pri načrtovanju učnih ur ter usmerja učence k aktivnemu reševanju nalog in vaj.

  25,00 €
  Dodaj v košarico