BREZPLAČNA POŠTNINA za naročila nad 30€!

3 elementov

 1. slika
  Glasbena začetnica 1 – glasbena pripravnica

  Učbenik Glasbena začetnica 1 je bogato ilustriran s pesmimi, poezijo, vajami in posnetkom Živalskega karnevala. Ob njem se otroci postopno učijo glasbenega jezika, spoznavajo glasbila in razvijajo ustvarjalnost.

  27,00 €
  Dodaj v košarico
 2. slika
  Glasbena začetnica 2 – glasbena pripravnica

  Glasbena začetnica 2 je inovativen učbenik z delovnim zvezkom, zgoščenko in učnimi karticami. Tematske enote vključujejo pesmi, poezijo, vaje in naloge ter bogate ilustracije, spodbujajo otrokovo glasbeno razumevanje, ustvarjalnost in aktivno učenje.

  27,00 €
  Dodaj v košarico
 3. slika
  POPUST
  50 glasbenih iger in plesov

  Zbirka 50 glasbenih iger in plesov vključuje čudovite glasbene primere, ki spodbujajo otroke k aktivnemu poslušanju in plesnemu gibanju. Vsebuje tako klasične glasbene odlomke kot tudi avtoričine glasbene primere, ki spodbujajo otroke k plesu in gibanju. Avtorica predstavlja 33 primerov gibov in plesnih korakov, hkrati pa spodbuja improvizacijo in sodelovanje otrok v ritmičnem orkestru. Delo temelji na prepoznavanju vpliva glasbe na razvoj otroka skozi slušno pozornost, ritem, glasbeno frazo in dinamiko. Učitelj sam izvaja primere na klavirju in vodi otroke pri plesnih gibanjih.

  20,30 € 29,00 €
  Dodaj v košarico