BREZPLAČNA POŠTNINA za naročila nad 30€!

Prikazanih 1-6 od 7 rezultatov

 1. slika
  Violinske skladbe Matije Bravničarja - Komplet 8. zvezkov

  Izbor del Violinske skladbe Matije Bravničarja - Komplet 8. zvezkov zajema skladbe, ki zahtevajo vrhunsko violinsko igro in umetniško kreativnost, pa tudi takšne, ki so namenjene mlajšim izvajalcem, kot so Dueti – zbirka slovenskih narodnih in Mladi koncertant.

  VIOLINSKE SKLADBE MATIJE BRAVNIČARJA v novi izdaji spremlja beseda Boruta Smrekarja, ki življenjske okoliščine, v katerih je skladatelj Matija Bravničar razvil svoj bogat osebni glasbeni izraz, podaja v privlačnem a hkrati bogatem strokovnem jeziku.

  90,00 €
  Dodaj v košarico
 2. slika
  Tango Mouvements

  Tango Mouvements je delo primerno za višjo in srednjo stopnjo glasbenega izobraževanja, za violiniste, ki so že suvereni v  violinski igri in z njo pokažejo tudi umetniško kreativnost. VIOLINSKE SKLADBE MATIJE BRAVNIČARJA v novi izdaji spremlja beseda Boruta Smrekarja, ki življenjske okoliščine, v katerih je skladatelj razvil svoj bogat osebni glasbeni izraz, podaja v privlačnem a hkrati bogatem strokovnem jeziku.

  10,00 €
  Dodaj v košarico
 3. slika
  Suonata in modo antico

  Delo Suonata in modo Antico je primerno za višjo in srednjo stopnjo glasbenega izobraževanja, za violiniste, ki so že suvereni v  violinski igri in z njo pokažejo tudi umetniško kreativnost. V novi izdaji jo spremlja beseda Boruta Smrekarja, ki življenjske okoliščine, v katerih je skladatelj Matija Bravničar razvil svoj bogat osebni glasbeni izraz, podaja v privlačnem a hkrati bogatem strokovnem jeziku.

  15,00 €
  Dodaj v košarico
 4. slika
  Mladi koncertant

  Zbirka Mladi koncertant je namenjena mlajšim violinistom. Iz bogatega opusa enega najvidnejših slovenskih skladateljev, violinista in pedagoga Matije Bravničarja, je dela izbral in s pretanjenim občutkom vrhunskega strokovnjaka uredil sin skladatelja, violinist Dejan Bravničar.

  15,00 €
  Dodaj v košarico
 5. slika
  Sto najlepših skladb za violino

  Zbirka Sto najlepših skladb za violino razodeva izrazne možnosti violine in jih povezuje z izvajalsko prakso, razkriva umeščenost izbranih del v bogato zapuščino violinske literature in navdihuje z anekdotami.

  15,00 €
  Dodaj v košarico
 6. slika
  Končertini za violončelo in klavir 1-4

  Zbirka skladb Končertini za violončelo in klavir 1-4 so bili ustvarjeni kot praktično učno gradivo za učitelje. Stopnja zahtevnosti se postopoma dviguje. Vsak končertino sledi obliki sonatnega stavka s ekspozicijo, razvojnim delom in reprizo, nekateri imajo tudi kodo. Tonalitete so izbrane z mislijo na razvoj učenčevih tehničnih veščin.

  22,00 €
  Dodaj v košarico
Stran