BREZPLAČNA POŠTNINA za naročila nad 10€!

Prikazanih 1-6 od 17 rezultatov

 1. slika
  POPUST
  Prvi koraki na violini

  Učbenik Prvi koraki na violini je primeren za začetnike na violini. Vsebuje gradivo, ki učenca po korakih vodi skozi glasbene primere, pesmi, s pomočjo slikovitih in navdihujočih ilustracij Jelke Reichman. Prinaša tudi metodična priporočila za učitelje, ter violinsko in klavirsko spremljavo, ki še poglobijo izrazno moč skladbic.

  26,10 € 29,00 €
  Dodaj v košarico
 2. slika
  POPUST
  Prvi koraki - klavirska spremljava

  Učbenik Prvi koraki s svojim dodatkom Klavirske spremljave dodatno poglobi karakter vsake skladbice in poveča njihovo izrazno moč. S tem otroka še bolj motivira k poslušanju. Spremljave so zapisane efektno, z malo spretnosti jih lahko zaigra tudi učitelj, ki sicer ni pianist.

  13,50 € 15,00 €
  Dodaj v košarico
 3. slika
  POPUST
  Prvi koraki - metodična priporočila in violinska spremljava

  Učbenik Prvi koraki – Metodična priporočila in violinska spremljava se v začetnem delu posveti metodičnim priporočilom učiteljem godal, v drugem delu pa nam ponuja violinske spremljave k celotni zbirki skladb.

  19,80 € 22,00 €
  Dodaj v košarico
 4. slika
  POPUST
  Etude 1 za violino – za 1. razred

  Učbenik Etude 1 za violino sledi sodobni violinski metodiki s postopnim napredovanjem in skladnostjo s standardi učnega načrta. Vključuje etude velikih pedagogov, ki združujejo muzikalne in tehnične vidike violinske igre. A4 velikost z dvobarvnim tiskom, ponuja pregledne notne zapise za razvoj kakovostnega branja not.

  15,30 € 17,00 €
  Dodaj v košarico
 5. slika
  POPUST
  Etude 2 za violino – za 2. razred

  Učbenik Etude 2 za violino nadaljuje z inovativno metodiko violinske igre, ponujajoč etude, ki sistematično razvijajo muzikalnost in tehnične veščine. Z izborom avtorjev, kot so F. Wohlfahrt, Ch. de Beriot in O. Ševčik, ter estetsko oblikovanimi notnimi zapisi, učenci pridobijo trdne temelje za kakovostno igranje violine.

  15,30 € 17,00 €
  Dodaj v košarico
 6. slika
  POPUST
  Etude 3 za violino – za 3. razred

  Učbenik Etude 3 za violino sledi sodobni metodiki violinske igre z oblikovanjem etud v postopnem napredku. Etude avtorjev, kot so Wohlfahrt, de Beriot in Ševčik, omogočajo trden temelj za kakovostno igranje violine. A4 format, dvobarven tisk in pregledni notni zapisi podpirajo razumevanje in analizo glasbenih struktur.

  15,30 € 17,00 €
  Dodaj v košarico
Stran