BREZPLAČNA POŠTNINA za naročila nad 10€!

4 elementov

 1. slika
  POPUST
  Domino

  Domino je poučna in zabavna družabna igra, ki pomaga prepoznavati in utrjevati glasbene simbole in pojme. Igra podpira učenje glasbe v glasbenih šolah. Vključuje tri stopnjevanje zahtevnosti, rešitve so v legendah. Sistematična oblika in kakovosten tisk podpirata jasno predstavo o vsebini. Domino je zabavna igra, ki preoblikuje učenje glasbenih konceptov v pravo zabavo.

  17,10 € 19,00 €
  Dodaj v košarico
 2. slika
  POPUST
  Spominčki – spoznajmo inštrumente

  Spominčki so izšli v zbirki didaktičnih igrač IGRAJMO SE Z GLASBO. Te omogočajo učenje skozi igro, ki je najbolj učinkovit način izobraževanja. Spominčki ponazarjajo 28 glasbil ter otrokom pomagajo pri njihovem spoznanju in poimenovanju. Družabna igrica z iskanjem parov glasbil zbuja zanimanje za njihovo zvočno podobo.

  14,40 € 16,00 €
  Dodaj v košarico
 3. slika
  Pobarvanka

  Pobarvanka vabi k poimenovanju in vizualnem prepoznavanju glasbenih instrumentov, zanimanje za zvočno podobo le teh ter razvrščanje glasbil po skupinah glede na način proizvajanja zvoka. Vsebuje podobe 26 glasbil. 

  4,00 €
  Dodaj v košarico
 4. slika
  Ples v glasbi

  Priročnik Ples v glasbi je namenjen vsem učencem glasbenih šol. Predstavlja najpogosteje izvajane plesne stavke v instrumentalni glasbi. Ponuja zanimive razlage o glasbenih in plesnih posameznih plesov - uporabo v instrumentalni glasbi, izvor plesov, karakterističen ritmični vzorec in taktovski način, poudarke, plesne korake in gibe, slog in manire v določenem obdobju in kraju, kjer so se ti plesi plesali, ter karakter plesa.

  6,50 €
  Dodaj v košarico