Maja Fleischman

Prikazanih 1-6 od 12 rezultatov

 1. slika
  Etude 4 za violo – za 4. razred

  Učbenik Etude 4 za violo ponujajo metodološko zasnovan izbor gradiva, ki sistematično podpira razvoj instrumentalnih veščin in s svojo umetniško vrednostjo spodbujajo umetniško rast učenca. Kvaliteten notni zapis olajša opismenjevanje in prima vista igro. Avtorji etud so priznani violinisti in violisti, ki so zapustili dragocene pedagoške vsebine. Učbenik omogoča učiteljem izbiro etud glede na potrebe učenca, kar prispeva k učinkovitemu učenju.

  17,00 €
  Dodaj v košarico
 2. slika
  Etude 3 za violo – za 3. razred

  Učbenik Etude 3 za violo v štirih zvezkih ponuja metodološko zasnovan izbor gradiva, ki sistematično podpira razvoj instrumentalnih veščin in s svojo umetniško vrednostjo spodbujajo umetniško rast učenca. Kvaliteten notni zapis olajša opismenjevanje in prima vista igro. Avtorji etud so priznani violinisti in violisti, ki so zapustili dragocene pedagoške vsebine. Učbenik omogoča učiteljem izbiro etud glede na potrebe učenca, kar prispeva k učinkovitemu učenju.

  17,00 €
  Dodaj v košarico
 3. slika
  Etude 2 za violo – za 2. razred

  Učbenik Etude 2 za violo ponuja metodološko zasnovan izbor gradiva, ki sistematično podpira razvoj instrumentalnih veščin in s svojo umetniško vrednostjo spodbujajo umetniško rast učenca. Kvaliteten notni zapis olajša opismenjevanje in prima vista igro. Avtorji etud so priznani violinisti in violisti, ki so zapustili dragocene pedagoške vsebine. Učbenik omogoča učiteljem izbiro etud glede na potrebe učenca, kar prispeva k učinkovitemu učenju.

  17,00 €
  Dodaj v košarico
 4. slika
  Etude 1 za violo – za 1. razred

  Učbenik Etude 1 za violo ponuja metodološko zasnovan izbor gradiva, ki sistematično podpira razvoj instrumentalnih veščin in s svojo umetniško vrednostjo spodbujajo umetniško rast učenca. Kvaliteten notni zapis olajša opismenjevanje in prima vista igro. Avtorji etud so priznani violinisti in violisti, ki so zapustili dragocene pedagoške vsebine. Učbenik omogoča učiteljem izbiro etud glede na potrebe učenca, kar prispeva k učinkovitemu učenju.

  17,00 €
  Dodaj v košarico
 5. slika
  Etude 6 za violino – za 6. razred

  Učbenik Etude 6 za violino sledi sodobni metodiki violinske igre in načelu postopnosti ter so skladne s cilji učnega načrta. Etude so razporejene v spiralnem toku, ki postopno uvaja različne glasbene in tehnične elemente violinske igre. Izbor etud vključuje dela priznanih violinskih pedagogov. Učbeniki so oblikovani za jasno branje notnega zapisa in zagotavljajo trdne temelje za razvoj glasbenih sposobnosti učencev.

  17,00 €
  Dodaj v košarico
 6. slika
  Etude 5 za violino – za 5. razred

  Učbenik Etude 5 za violino sledi sodobni metodiki violinske igre, načelu postopnosti ter učnim ciljem in standardom. Etude zajemajo različne glasbene in tehnične elemente, postopoma jih nadgrajujejo in spodbujajo kombiniranje. Izbrani avtorji etud so priznani pedagogi, učbeniki pa so oblikovani za jasno in privlačno branje notnega zapisa, kar pomaga učencem razviti trdne temelje za igranje violine.

  17,00 €
  Dodaj v košarico
Stran