Alenka Urbančič

Prikazanih 1-6 od 8 rezultatov

 1. slika
  Nauk o glasbi 6 – učbenik za 6. razred

  Učbenik Nauk o glasbi 6 je napreden pripomoček za 6. razred nauka o glasbi v glasbenih šolah. Vsebuje izbrane primere glasbene literature, definicije, shematične prikaze, vaje in naloge. Učbenik sistematično razvija glasbeni intelekt in ustvarjalnost ter motivira učence k pristnemu doživljanju glasbe. Podpira učitelje pri načrtovanju učnih ur ter spodbuja aktivno reševanje nalog in vaj.

  25,00 €
  Dodaj v košarico
 2. slika
  Nauk o glasbi 5 – učbenik za 5. razred

  Učbenik Nauk o glasbi 5 je napreden pripomoček za 5. razred glasbene šole, ki vključuje primere glasbene literature, pesmi, definicije in vaje. S celovitim pristopom in visokimi standardi kakovosti spodbuja razvoj glasbenega intelekta ter omogoča pristno doživljanje glasbe. Podpira učitelje pri načrtovanju učnih ur ter spodbuja učence k aktivnemu reševanju nalog in vaj.

  25,00 €
  Dodaj v košarico
 3. slika
  Nauk o glasbi 4 – učbenik za 4. razred

  Učbenik Nauk o glasbi 4 je celovit pripomoček za 4. razred glasbene šole, ki vključuje primere glasbene literature, pesmi, definicije in vaje. Z visokimi standardi kakovosti ter nazornimi razlagami in ilustracijami spodbuja razvoj glasbenega intelekta in ustvarjalnosti. Podpira učitelje pri načrtovanju učnih ur ter usmerja učence k aktivnemu reševanju nalog in vaj.

  25,00 €
  Dodaj v košarico
 4. slika
  Nauk o glasbi 3 – učbenik za 3. razred

  Učbenik Nauk o glasbi 3 je kvaliteten pripomoček za 3. razred glasbene šole, ki združuje primere glasbene literature, pesmi, definicije in vaje. S pregledno strukturo in nazornimi ilustracijami podpira razumevanje glasbenih konceptov ter pripravlja temelje za instrumentalni pouk in raziskovanje glasbene zgodovine.

  25,00 €
  Dodaj v košarico
 5. slika
  Nauk o glasbi 2 – učbenik za 2. razred

  Učbenik Nauk o glasbi 2 je kakovosten pripomoček za 2. razred glasbene šole, ki združuje izbrane primere glasbene literature, ljudske pesmi, definicije in vaje. S sistematičnim pristopom in bogatim gradivom omogoča razumevanje glasbenih konceptov ter spodbuja ustvarjalnost in praktično uporabo znanja.

  25,00 €
  Dodaj v košarico
 6. slika
  Nauk o glasbi 1 – učbenik za 1. razred

  Učbenik Nauk o glasbi 1 je celovit pripomoček za 1. razred glasbene šole, ki vsebuje razlage, pesmi, vaje in zgoščenko za spoznavanje glasbenih pojmov ter razvoj ustvarjalnosti. S sistematično strukturo in bogatim gradivom podpira učitelje in motivira učence v doživljanju glasbe.

  25,00 €
  Dodaj v košarico
Stran